top of page

Zbuloni Pub-et në Londër më të Mira dhe Përfitoni Ulje

Ky artikull është për ju, turistët dhe studentët shqiptarë që ndodhen në Londër dhe duan të zbulojnë pub-et më të mira të qytetit duke kursyer para. CityStack është zgjidhja perfekte për të shijuar Londrën në një mënyrë unike dhe të përballueshme!


Çfarë është CityStack?


CityStack është mënyra më e mirë për të eksploruar dhe mbështetur pub-et e pavarura në Londër, ndërsa kurseni para! Me vetëm 25 paund, ju mund të merrni ushqim dhe pije me vlerë 100 paunddhjetë nga pub-et tona të mrekullueshme të përzgjedhura si the Crown and Shuttle, the Queens Head Picadilly, the Newman Arms, Skehan's apo the Cleveland Arms!


steka e produktit per ulje ne pube ne londer

Secila paketë ofron një stek të veçantë që ju jep ushqim dhe pije me vlerë 100 paund. Tregojeni atë në cilindo prej dhjetë pub-eve të përzgjedhura nga më shumë se 50 që kemi zgjedhur me kujdes dhe merrni vulën për të përfituar zbritje prej 10 paund për çdo shpenzim mbi 20 paund.


Çdo paketë përfshin


Një Hartë Zbulimi: Harta jonë do t'ju drejtojë drejt pub-eve më të mira të përzgjedhura.


harta per pabet ne londer te pavarura

Një Stek të Veçantë: Merrni zbritje prej 10 paund në çdo dhjetë pub-e të ndryshme.


steka per pubet ne londer ku merren ulje


Një Grumbull Stekash Informative: Mësoni më shumë rreth pub-eve tona përmes bjerëve të koleksionit.


Stekat informative te pubeve ne londer ku merren ulje

Si funksionon?


Hap 1: Bleni një pako CityStack.

Hap 2: Zgjidhni një pub nga harta jonë zbuluese.

Hap 3: Kur është koha për të paguar, tregoni bjerën tuaj të veçantë dhe merrni një vulë për të marrë zbritje prej 10 paund.


Me CityStack, jo vetëm që kurseni para, por gjithashtu zbuloni pub-e fantastike të fshehura në Londër dhe mbështesni bizneset e pavarura. Është një situatë ku të gjithë fitojnë!


Pyetje dhe Përgjigje


A ka një afat për përdorimin e stekës së veçantë?

Jo, nuk ka një datë skadimi. Përdoreni kur të doni!


A ka ndonjë kufizim për zbritjen?

Jo, për sa kohë që porosia është mbi 20 paund, ju merrni zbritjen. Zbritjet janë të vlefshme për çdo artikull në menu në çdo kohë.


A mund ta përdor stekën e veçantë më shumë se një herë në të njëjtin pub?

Jo, secili pub mund të vulosë stekën vetëm një herë për një shpenzim prej 20 paund ose më shumë.


Sa herë mund ta përdor stekën e veçantë?

Steka mund të vuloset nga 10 pub-e të ndryshme, një herë për çdo pub. Mund ta përdorni dhjetë herë në total.


Cilat pub-e janë pjesë e koleksionit?

Ne kemi përzgjedhur disa nga pub-et më të mira në Londër. Kontrolloni listën e përditësuar në citystack.co/pubs


A mund të përdor stekët e zbulimit për të marrë zbritje?

Jo, vetëm steka e veçantë ka vlerë për zbritje.


Çfarë ndodh nëse e humbas stekën time të veçantë?

Nëse e humbisni, nuk ka zëvendësim. Ruajeni mirë!


Disa rekomandime nga klientët e mëparshëm"Bleva 3 për djalin tim dhe miqtë e tij, ai është 18 vjeç, kështu që ai mund të vizitojë disa pub-e përreth dhe të kalojë kohë të mirë me miqtë e tij." - Siobhan, Nëna e një dashamirësi të pub-eve

"Një mënyrë e shkëlqyer për të mbështetur bizneset lokale, dhe gjithashtu një vendimtar i shkëlqyer kur bëhet fjalë për të zgjedhur në cilin pub të takohesh!" - Jo, 32 vjeç, dashamirës i pub-eve në Londër

"Nismë e mrekullueshme - na ka dhënë mundësinë të vizitojmë një sërë pub-e të reja që nuk do t'i kishim njohur ndryshe. Po presim me padurim të shohim se cilat vende të reja do të shtohen!" - Ben, 29 vjeç, dashamirës i pub-eve në Londër

"Promovon bizneset lokale dhe ju jep një justifikim për t'u takuar me miqtë dhe për të vizituar pjesë të ndryshme të Londrës. Një mbushës i shkëlqyer për dhurata për ata në të 20-tat." - Jo, 49 vjeç, dashamirës i pub-eve në Londër:


Ejani dhe Zbuloni Pub-et në Londër!


CityStack është bileta juaj për një aventurë pub-esh në Londër! Blini një pako, merrni miqtë tuaj dhe filloni të zbuloni pub-et më të mira që qyteti ka për të ofruar. Gëzuar!


harta e pubeve ne londer me ulje

Comentários


bottom of page